ŽUTA MINUTA LUKE DONČIĆA: Galamio, psovao sudije, pa sve stao pred kamere -"Bio sam užasan..."

Novinari su pitali Dončića i što misli o sudijama, a on je promijenio temu.

  • Sport

  • 15. Sep. 2022  

  • 1

Luka Dončić je nakon poraza Slovenije od Poljske bio vidno nervozan. On je igru morao napustiti tri minute prije kraja zbog pet ličnih grešaka, a nakon utakmice je verbalno napao sudije zbog činjenice da nisu svirali prekršaj nad Murićem u zadnjim sekundama.

Dončićev ispad pogledajte OVDJE.

"Kao prvo, moram čestitati Poljacima koji su odigrali odličnu utakmicu od početka do kraja. Ovo je veliki uspjeh za njih. Mi nismo u utakmicu ušli kako smo željeli, nismo imali dovoljno energije. Uspjeli smo se vratiti, ali Poljska se borila i čestitam im", rekao je najbolji slovenski košarkaš koji se žalio na bolove u kuku.

"Ne znam koliko sam bio spreman, ali vjerovatno ne 100%. Primio sam injekciju u trećoj četvrtini, a tokom cijelog Eurobasketa sam se borio s dosta ozljeda. No, to nije opravdanje - danas sam igrao užasno i iznevjerio sam cijelu ekipu. Ovaj poraz ide na mene."

Novinari su pitali Dončića i što misli o sudijama, a on je promijenio temu.

"Ne znam. Ja ću uvijek igrati za moju reprezentaciju, predstavljati moju državu. Ako budem zdrav, uvijek ću igrati za Sloveniju", zaključio je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...