HOROR U ZVORNIKU: Teško pretučen maloljetnik, napalo ga pet lica...

U Dom zdravlja Zvornik dežurni ljekar konstatovao je da je maloljetno lice teško povrijeđeno.

  • Hronika

  • 15. Sep. 2022  

  • 0

Maloljetnik čiji su inicijali Č.Š. teško je povrijeđen kada ga je u zvorničkom naselju Karakaj fizički napalo pet lica, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Nakon prijave da su u Karakaju lica čiji su inicijali N.I, P.Š, D.K, I.B. i jedno nepoznato, fizički napali maloljetnika, policija je izašla na lice mjesta i pronašla povrijeđenog maloljetnika.

U Dom zdravlja Zvornik dežurni ljekar konstatovao je da je maloljetno lice teško povrijeđeno.

O ovom događaju obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu teška tjelesna povreda.

Nezvanično, pet navijača nanijelo je teške povrede maloljetniku koji je navijao za suparnički fudbalski klub.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...