DAMIR DŽUMHUR NAKON TRIJUMFA NAD MEKSIKOM: "Hvala, Široki Brijeg, za divnu sedmicu i organizaciju"

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur oglasio se sinoć na svom Instagram profilu i zahvalio se Širokom Brijegu na organizaciji te svim Bosancima i Hercegovcima na podršci.

  • Sport

  • 19. Sep. 2022  19. Sep. 2022

  • 1

Teniska reprezentacija Bosne i Hercegovine pobijedila je Meksiko rezultatom 3:0 u susretu Svjetske grupe jedan Davis Cupa, koji se igrao u Širokom Brijegu.

Nakon što su prvog dana duela dva boda u pojedinačnim susretima za Bosnu i Hercegovinu izborili Nerman Fatić i Damir Džumhur, u subotu je odlučujući treći bod donio bh. par Tomislav Brkić i Mirza Bašić.

Ovom pobjedom reprezentacija Bosne i Hercegovine izborila je nastup u doigravanju za Svjetsku grupu Davis Cupa, koje će se igrati početkom sljedeće godine.

Najbolji bh. teniser Damir Džumhur oglasio se sinoć na svom Instagram profilu i zahvalio se Širokom Brijegu na organizaciji te svim Bosancima i Hercegovcima na podršci.

- Hvala, Široki Brijeg, za divnu sedmicu i organizaciju.

Hvala svima koji su nas podržavali i koji su dio ove porodice koja se zove Davis Cup tim Bosne i Hercegovine.

Hvala svim Bosancima i Hercegovcima - napisao je Džumhur.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...