BIVŠI ZMAJ PREUZIMA SPLITSKI HAJDUK: „On je najbolje rješenje, ima mentalitet, gard, autoritet…“

Hajduk je trenutno na drugoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje.

  • Sport

  • 21. Sep. 2022  21. Sep. 2022

  • 0

Mislav Karoglan, nekadašnji član bh. premijerligaša Širokog Brijega i Zrinjskog i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine naslijedio je Valdasa Dambrauskasa  na klupi splitskog Hajduka.

Danas je to i zvanično potvrđeno.

"Imam jako puno povjerenja u njega. On je od početka u prvoj momčadi bio priključen Jensu. Puno smo pričali o tome, nakon Igora Tudora Hajduk nije izbacio niti jednog mladog trenera. Mislav u ovom trenutku najbolje poznaje igrače, ima veliko poštovanje svlačionice. Do Svjetskog prvenstva on ostaje naš trener, vjerujemo mu. Nakon SP-a ćemo vidjeti što i kako dalje. Tada imamo pauzu od dva i pol mjeseca. Vjerujem u Mislava, on ima kapacitet, može dignuti igrače, te je legitimni kandidat i za dalje. Idemo utakmicu po utakmicu, želimo biti konkurentni. Karoglan je najbolje rješenje. Ima mentalitet, gard, autoritet. Hajduk troši ljude, nije ovdje lako voditi momčad“, rekao je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius u intervju za dalmatinskiportal.hr.

Hajduk je trenutno na drugoj poziciji sa 17 osvojenih bodova, ali i utakmicom manje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...