PUKLA TIKVA: Slavna glumica razvodi se od trećeg muža, 18 godina mlađeg…

Robin je prije Clementea bila u braku s glumcem Seanom Pennom, i to od 1996. do 2010. godine, a bivši supružnici roditelji su danas 31-godišnje kćeri Dylan i 28-godišnjeg sina Hoppera.

  • Show

  • 27. Sep. 2022  

  • 0

Američka glumica Robin Wright izgledala je potišteno kada se ovih dana pojavila nakon što se pojavila vijest da je podnijela zahtjev za razvod od svog trećeg i 18 godina mlađeg supruga Clémenta Giraudeta.

56-godišnja zvijezda hit-serije "Kuće od karata" i filma "Forrest Gump" kao razlog razvoda navela je nepomirljive razlike, prenosi portal TMZ.

Robin je iz tog razloga ovih dana pod povećalom javnosti, pa tako i paparazza koji su je snimili ležerno odjevenu u tajice i majicu s kapuljačom, a ono što im je najviše privuklo pažnju je bio njen smrknut i tužan izraz lica pa joj očigledno prekid i nije sjeo najbolje. 

Robin i Clemente bili su vezi su od 2017. godine, a veza s 36-godišnjem menadžerom koji radi za modnu kuću Yves Saint Laurent priskrbila joj je nadimak žene pume iliti žene koje vole izlaziti s puno mlađim muškarcima. Robin je to bio treći brak, a tajna ceremonija vjenčanja održana je u francuskom selu La Roche-sur-le-Buisu.

Foto: Getty images

Robin je prije Clementea bila u braku s glumcem Seanom Pennom, i to od 1996. do 2010. godine, a bivši supružnici roditelji su danas 31-godišnje kćeri Dylan i 28-godišnjeg sina Hoppera.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...