ODUŠEVILA IZGLEDOM: Kako Lepa Brena izgleda bez Photoshopa

Inače, pjevačicu mnogi kritikuju jer na društvenim mrežama često oobjavljuje fotografije koje su pretjerano obrađene. Ipak, jučer je bila idealna prilika da njeni obožavatelji vide kako folk diva zapravo izgleda.

  • Estrada

  • 27. Sep. 2022  

  • 1

Lepa Brena je sinoć oduševila izgledom na promociji svog brenda Lady B u Beogradu.

Inače, pjevačicu mnogi kritikuju jer na društvenim mrežama često oobjavljuje fotografije koje su pretjerano obrađene. Ipak, jučer je bila idealna prilika da njeni obožavatelji vide kako folk diva zapravo izgleda. Iako je očigledno da je pristalica estetske hirurgije, može se reći da su operacije urađene s mjerom. Pjevačica nikada nije krila da je išla pod nož.

"Korekcije bi trebalo da budu umjerene, a nikako radikalne. Kao neko ko je cijeli život proveo sa muškarcima, znam da oni ne traže savršenu ženu. Sa takvom ženom spavaju, ali sa njom ne dijele život", izjavila je ranije.

Kao što je već poznato, Brena je jučer promovisala vlastitu liniju čarapa za žene. Među priutnima bili su njen suprug Slobodan Boba Živojinović i njihov sin Viktor. Podsjetila je da su njene čarape jedinstvene na tržištu jer u sebi sadrže čestice zlata i hijaluronsku kiselinu.

"Kod nas postoji veliki masovni atak na žene koje imaju celulit, starije su, poslije 50. godine već vas zovu pežorativnim imenima. Htjela sam da stanem na kraj ovim ugnjetavanjima i kreiram čarape u kojima ćete moći da nosite mini suknje. U njima će vaše noge izgledati savršeno, bez celulita, vene i ožiljci će biti prikriveni, a noge vas neće boljeti poslije dugog stajanja", izjavila je.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...