ELVIR KARAJBIĆ: "SDP će biti nezaobilazan faktor za formiranje vlasti..."

Karajbić tvrdi da trenutno Bećirović ima gotovo 40.000 glasova više i da prednost raste kako se podaci unose.

  • Politika

  • 02. Okt. 2022  

  • 0

Elvir Karajbić, generalni sekretar SDP kazao je kako je ova stranka iostvarila sve izborne ciljeve i da su zadovoljni rezultatima na svim nivoima.

Karajbić je rekao kako Denis Bećirović vodi u svim kantonima u Federaciji BiH, a da Vojin Mijatović u RS-u ostvaruje značajan rezultat.

"SDP ostvario sve ciljeve. Ulazi u Narodnu skupštinu RS-a i Vijeće naroda, kandidat za člana Predsjedništva ubjedljivo vodi. SDP će biti nezaobbilazan faktor za formiranje vlasti", kazao je Karajbić.

Karajbić tvrdi da trenutno Bećirović ima gotovo 40.000 glasova više i da prednost raste kako se podaci unose.

"Kroz Pokret za državu, naši poslanici će ući u Narodnu skupštinu RS-a i Vijeće naroda RS-a", kazao je Karajbić

"Visoki predstavnik je razgovarao sa predsjednikom SDP-a, Nerminom Nikšićem", iznio je Karajbić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...