DRAMA U TORINU: Dušan Vlahović i Angel di Maria bili u kući za vrijeme provale, čuli su se pucnji...

Jedan od napadača je uhapšen, dok su dvojica uspjeli da pobjegnu.

  • Sport

  • 07. Okt. 2022  

  • 0

Dušan Vlahović, napadač Juventusa, nalazio se u kući saigrača Angela di Marije, kada su provalnici pokušali da uđu u dom igrača iz Argentine, javljaju talijanski mediji.

Navodno, trojica napadača provalili su u dvorište kuće u kojoj su Vlahović, Di Maria i porodica nekadašnjeg igrača Paris Saint Germaina boravili.

Njih je u namjeri da dođu do plijena onemogućio alarm koji je upozorio i policiju, a kako su mediji na Apeninima naveli, očevici su situaciju opisali kao veoma dramatičnu, uz informaciju da se u jednom trenutku začuo i pucanj, mada to nije potvrđeno od strane policije.

Jedan od napadača je uhapšen, dok su dvojica uspjeli da pobjegnu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...