STANIVUKOVIĆ PORUČIO SA PROTESTA: "Pošto vidim da nas prebrojavaju, morat ćemo poraditi..."

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković bio je jedan od govornika na večerašnjem protestu opozicije u Banjaluci.

  • Vijesti

  • 09. Okt. 2022  

  • 4

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković bio je jedan od govornika na večerašnjem protestu opozicije u Banjaluci.

Morat ćemo poraditi na rasvjeti Trga, pošto vidim da nas prebrojavaju. Hajde da uzmemo bliceve i podignemo neka vide šta znači slobodna RS i Banjaluka, neka oni na nebu koji su se borili vide koliko nas je. Da smo živi, da se borimo, da volimo. Bog i narod znaju da ste došli slobodni. Valjda su nas uspjeli prebrojati“, kazao je Stanivuković.

Dodaje da bi volio da se glasovi ponovo broje.

Mi biramo istinu i to je suština. Ja sam uz vašu podršku ubjedljivo pobijedio 2020. godine i to je prva pobjeda nakon 22 godine. Imamo jedan problem, zato kažem: Ljudi brojite vreće, samo razlika može biti veća. To može da kaže samo onaj ko je samouvjeren i siguran. Naša Jelena je imala 11.000 više glasova, neka broje, samo može da bude veća razlika“.

“Volio bih da ponovo broje, da nisu slučajno zakinuli onog docu sa Kliničkog”.

Dodao je na kraju da je volja naroda svetinja.

“Brojite svaku opštinu, svako mjesto i šta je to problem. Hajde da sve vidimo, crno na bijelo. Narodna volja je sveta, ona se mora znati a mi smo dostojanstveni da je poštujemo. Vidjeli smo gdje se kralo, gdje se otimalo”.

“Istina nema alternativu, RS nema alternativu i kada spojimo jedno i drugo zato smo ovdje”, kazao je Stanivuković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...