TRAGIČAN KRAJ VELIKE POTRAGE: Pronađeno tijelo nestalog muškarca iz Doboja, otkriveno je u...

Nestanak Ljubičića prijavljen je prije nekoliko dana, a pored policije za njim su tragali i građani.

  • Hronika

  • 11. Okt. 2022  11. Okt. 2022

  • 0

Tijelo Dragana Ljubičića (48) iz Doboja pronađeno je u rijeci Spreča.

Nestanak Ljubičića prijavljen je prije nekoliko dana, a pored policije za njim su tragali i građani.

"Policijski službenici PU Doboj operativnim radom na terenu došli su do saznanja da je u koritu rijeke Spreče u mjestu Stanić Rijeka, područje opštine Doboj Istok, FBiH pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškog lica te da se najvjerovatnije radi o nestalim Draganu Ljubičiću iz Doboja, čiji je nestanak prijavljen 05.10.2022. godine", stoji u saopštenju policije.

Izvršenim prepoznavanjem lica, potvrđeno je da se radi o nestalom Ljubičiću.

U petodnevnoj potrazi za nestalim učestvovali su službenici PS Doboj 1 i Doboj 2, Jedinica žandarmerije PU Doboj, posebne snage policije te mnogobrojni mještani, lovačka i druga udruženja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...