INFORMACIJE DODIKOVE TELEVIZIJE SU BILE LAŽNE: Pronađene puške na Sokocu nemaju veze sa prijetnjama Dubravku Čampari!

Oružje je pronađeno prilikom pretresa u okviru predmeta koji nema nikakvog dodira sa pretresom u Vojkovićima..

  • Vijesti

  • 28. Okt. 2022  28. Okt. 2022

  • 2

Iako su režimski mediji u Republici Srpskoj večeras spektakularno "otkrili" kako su pripadnici MUP-a Republike Srpske pronašli oružje kojim je planirano ubistvo tužioca Tužilaštva BiH Drubravka Čampare, po svemu sudeći radilo se o lažnim informacijama. 

Naime, za portal "Istraga" iz više policijskih i pravosudnih izvora večeras je potvrđeno da se puške (jedan snajper i jedna automatska puška) koje su pronađene na Sokocu ne dovode se u vezu sa prijetnjama tužiocu Dubravku Čampari.

altPuške za koje je ATV lažno tvrdila da su namijenjene za likvidaciju Dubravka Čampare (Foto: ATV)

Kako dalje saznaje portal Istraga, oružje je pronađeno prilikom pretresa u okviru predmeta koji nema nikakvog dodira sa pretresom u Vojkovićima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...