ODUŠEVIO U „SUPERTALENTU“: Mladi Bosanac zapjevao hit Dine Merlina, pogledajte zbog čega je pobliku digao na noge… (VIDEO)

Osim publike, Ajdin je osvojio i članove žirija te njihove brojne komplimente.

  • Show

  • 31. Okt. 2022  

  • 0

Četiri prolazna glasa u „Supertalentu“ za svoj vokal osvojio je i 18-godišnji mladić iz Bosne i Hercegovine Ajdin Vranešić čija je najveća želja bila učiniti majku i baku ponosnima, a sudeći po gromoglasnom aplauzu koji je dobio od publike čini se da je u tome i uspio.

Za svoj audicijski nastup odabrao je pjesmu „Ptico bijela“ pjevača Dine Merlina, a na pitanje iz žirija je li se nadao takvoj reakciji publike, Ajdin je odgovorio:

„Očekivao nisam, ali se nadao jesam“. Osim publike, Ajdin je osvojio i članove žirija te njihove brojne komplimente.

„Stvarno sam se pokušala više puta podsjetiti da imaš samo 18 godina. Tvoje pjevanje je toliko zrelo. Pjesma je bila prekrasna i nije uopće lagana… Sve si otpjevao beskrajno točno“, kazala je članica žirija Maja Šuput.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...