SNAŽNA PORUKA IZ BANJA LUKE: "Podigli smo bastion SDP-a, Bosna i Hercegovina će biti zemlja svih nas"

"U gradskoj organizaciji SDP BiH Banja Luka zatekao sam desetak članova i potpuno uništenu infrastrukturu i reputaciju", kaže Mijatović

  • Politika

  • 05. Nov. 2022  

  • 2

Vojin Mijatović na svom Facebook profilu analizirao je svoj politički učinak u posljednjih pet godina i tom prilikom ocijenio da je Banja Luka postala novi bastion SDP-a ništa manje snažan od Tuzle.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

"23.11.2017. godine podneo sam ostavku na mesto zamenika ministra civilnih poslova u Savetu ministara BiH i pristupio SDP BiH.

U gradskoj organizaciji SDP BiH Banja Luka zatekao sam desetak članova i potpuno uništenu infrastrukturu i reputaciju.

Nakon tačno 5 godina SDP BiH Banja Luka je na izborima osvojila 2 mandata, poslanici u narednom sazivu Narodne Skupšine Republike Srpske će biti Saša Grbić i Andrea Gajić.

5 godina s svojim prijateljima nisam dao da nas poremete svi koji su nas uporno osuđivali na neuspeh, vređali nas, smejali nam se, napadali nas…

Mogao sam i ja biti poslanik i svašta još nešto ponuda je bilo tona i od političkih prijatelja i neprijatelja.

Da sam to uradio bio bih kao i većina koja sve radi za svoj mandat.

Moja misija je Bosna i Hercrgovina bez mržnje, bez razlika, bez kriminala i korupcije, moja misija je moja zemlja i moji ljudi.

Sa ovim završavam svoj angažman u SDP BiH Banja Luka, ovo je sada bastion SDP-a kao i Tuzla ništa manje, ništa više.

SDP BiH Banja Luka je sada prohodao i može dalje bez mene.

Svoj politički angažman sada usmeravam isključivo ka Sarajevu i funkciji potpredsednika SDP BiH. Sada ću u punom kapacitetu se posvetiti daljem razvoju SDP BiH širom zemlje.

Živela Bosna i Hercegovina zemlja svih nas!!!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...