DODIK SE HITNO OGLASIO O MEČU NA GRBAVICI: "Osuđujem navijače iz Sarajeva..."

Borac je slavio pobjedu od 2:1.

  • Vijesti

  • 06. Nov. 2022  06. Nov. 2022

  • 1

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je igračima Borca pobjedu na Grbavici protiv Željezničara (2:1) i osudio navijače iz Sarajeva.

Njegovu objavu na Twitteru prenosimo u cijelosti:

"Čestitam fudbalerima Borca na pobjedi protiv Željezničara. Večeras ste obradovali Banjaluku. Takođe, najoštrije osuđujem potpuno neprimjereno ponašanje navijača sarajevskog kluba i policije protiv navijača Borca, koji su fizički napadnuti, a došli su samo da navijaju za svoj klub”, napisao je na Twitter profilu Milorada Dodik.

Podsjetimo, sudija Luka Bilbija iz Prijedora u nekoliko navrata je razljutio domaće navijače svojim odlukama, a navijači Borca bili su akteri incidenta i sukoba sa sarajevskim specijalcima na stadionu Grbavica.

Borac je slavio pobjedu od 2:1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...