ŽENE GA OBOŽAVAJU: Ko je zgodni Mostarac koji puni klubove u Zagrebu…

Sada je izbacio na YouTube kanalu svoju novu pjesmu pod nazivom "Ne Dam Te".

  • Estrada

  • 09. Nov. 2022  

  • 1

Adi Šoše je Mostarac koji je svojim glasom, simpatičnim karakterom i pjesmama osvojio srca publike.

Mostarac Adi Šoše (29) bio je kandidat u jednom pjevačkom showu gdje je svojim glasom privukao srca mnogih.

Sada je izbacio na YouTube kanalu svoju novu pjesmu pod nazivom "Ne Dam Te".

"Ovo je zasigurno najozbiljnija pjesma u mojoj karijeri. Kada je izašla moja prva pjesma Nije lako biti ja, imao sam taj osjećaj da je to jedna od onih pjesama koje će dugo trajati i koje ću rado pjevati i za 20 godina. Doslovno isti osjećaj imam i s ovom pjesmom, s tim da Ne dam te doživljavam još emotivnije jer mi se tekst baš poklapa s nekim događajima u mom privatnom životu. Nadam se da će publika prepoznati tu iskrenu emociju i da će ostati uz mene kroz moje glazbeno putovanje", rekao je za Index.hr.

Dio nove pjesme podijelio je i na društvenim mrežama, a posebnu pohvalu uputio mu je pjevač Željko Samardžić: "Bravo Adise, odlično" te mnoštvo emotikona pljeska u nizu. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...