BURNO U CRNOJ GORI, NOVE OPTUŽBE NA RAČUN PREMIJERA U TEHNIČKOM MANDATU: „Dritane, ti si obični Vučićev politički…“

Ne stišavaju se reakcije nakon masovnih demonstracija protiv vladajuće koalicije u Crnoj Gori.

  • Regija

  • 11. Nov. 2022  

  • 3

Tako je to kad se klovn pogleda u veliko ogledalo. Neukus na njegovom uobičajenom nivou, kazao je generalni sekretar Socijaldemokratske partije (SDP) Ivan Vujović, komentarišući izjavu premijera Crne Gore u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da na proteste pod sloganom "Ima nas" pozivaju oni kojima je Slavko Perović bio izdajnik, a da znaju da to nije, kao ni on i Filip Adžić.

Slika

- Ti si Dritane obični Mandićev i Vučićev politički bašibozuk. Upotrijebi i baci. Jednokratno. To je tvoja mjera i tvoj format - poručio je Vujović na Twitteru.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...