ONLINE POTRAGA ZA OMILJENIM IGRAČKAMA: Za ove figurice iz Kinder jaja možete dobiti pravo bogatstvo

Figurice iz Kinder jaja koja su sva djeca obožavala sada su u središtu pozornosti, jer neke od njih su dostigle basnoslovne iznoze

  • Zabava

  • 11. Nov. 2022  11. Nov. 2022

  • 0

Figurice iz Kinder jaja koja su sva djeca obožavala sada su u središtu pozornosti, jer neke od njih su dostigle basnoslovne iznoze, piše  Fenix.

Na Ebayu čak i noćni čuvar Štrumpf koji je na prodaju ima cijenu do 12.000 eura.

Ali budite oprezni, kolekcionari prave velike razlike i izuzetno su detaljni.

Željeni Štrumpf ima veliku vrijednost samo ako je korišten umetak od plave tvrde plastike, s naslikanim šeširom i hlačama.

alt

Isto vrijedi i za Štrumpfa s frulom, koji može vrijediti između 5.000 i 10.000 eura ako je proizveden kao bijela figurica s crvenom frulom.

To je zapravo greška u proizvodnji, jer obični štrumpfovi s frulom koštaju nekoliko stotina eura.

Štrumpf s ogledalom donosi i između 4.800 i 6.000 eura zarade – pod jednim uvjetom: ogledalo mora biti srebrne, umjesto bijele boje. Štrumpf na štulama vrijedi oko 900 eura.

alt

Patuljak s visokom vrijednošću je Ferdi Fallobst. Ako je od tamnog osnovnog materijala, vrijedi između 2.000 i 3.500 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...