DAME U PROZIRNOM: Taylor Swift u hrabrom izdanju prošetala crvenim tepihom (FOTO)

U njemačkom Düsseldorfu održana je dodjela evropskih MTV nagrada, a tu su osim muzičara iz Evrope, došle i zvijezde iz cijelog svijeta.

  • Žena

  • 14. Nov. 2022  

  • 0

Dame u prozirnom, gospoda u šarenom - tako bi se u jednoj rečenici mogao sažeti modni izraz onih koji su prisustvovali MTV Europe Music Awards u Düsseldorfu u Njemačkoj.

Najveća zvijezda bila je američka pjevačica Taylor Swift, koja je zaposjela crveni tepih svojim seksi izdanjem. Haljina koja se sastoji od uskog kombinezona, nalik na kupaći kostim i mreže protkane smaragdni kamenčićima otkrile su njenu cijelu figuru.

image

Taylor Swift došla je u prozirnoj, mrežastoj haljini

 

Taylor je kosu vezala u elegantnu punđu, a na nogama je imala jednostavne crne sandale. Taylor je bila nominirana u čak šest kategorija, a osvojila je nagradu za najboljeg pop izvođača, najbolji izvođač, najbolji video i nagradu za najbolji video dugog formata, prenosi Gloria.hr.

image 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...