NEVOLJE ZA GAUČOSE: Argentina ostala bez dva napadača pred početak Mundijala

Zbog povrede na Mundijalu za Gaučose neće igrati Nicolas Gonzalez i Joaquin Correa.

  • Sport

  • 18. Nov. 2022  

  • 0

Dva dana prije početka Svjetskog prvenstva u Kataru reprezentacija Argentine ostala je bez dvojice fudbalera.

Zbog povrede na Mundijalu za Gaučose neće igrati Nicolas Gonzalez i Joaquin Correa.

Argentinski fudbalski savez prvo je objavio kako zbog povrede mišića napadač Fiorentine Nicolas Gonzalez neće moći igrati na Svjetskom prvenstvu.

Kao zamjenu za Gonzaleza u reprezentaciju je potom pozvan igrač madridskog Atletica Angel Correa.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije dogodila se nova loša vijest za Argentinu. Nije poznato zbog kakve povrede, ali sa spiska je otpao i napadač milanskog Intera Joaquin Correa.

Još se ne zna ko će njega zamijeniti u sastavu.

Argentina se na Svjetskom prvenstvu nalazi u grupi C za jedno sa selekcijama Poljske, Meksika i Saudijske Arabije protiv koje igra prvu utakmicu na prvenstvu, 22. novembra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...