OČARALA ŽIRI I PUBLIKU: Zgodna Ukrajinka zablistala u „Supertalentu“, a nakon nastupa suze su same potekle… (VIDEO)

Natasha Korotkina svojim plesnim umijećem sve ostavlja bez daha, a izuzetak nisu bili gledatelji ni žiri showa Supertalent u čijem je polufinalu nastupila.

  • Show

  • 05. Dec. 2022  05. Dec. 2022

  • 0

Ukrajinka Natasha Korotkina u Supertalent je stigla pokazati zašto smatra da je rođena za ples, a svojim je audicijskim nastupom sve u to i uvjerila, pa je zato i prošla u finale gdje je odradila još jedan nastup drugačiji od drugih. 

A poslije komentara žirija i Natasha je imala nešto za reći. 

''Htjela bih da svaki rat na svijetu završi, pogotovo rat u Ukrajini da se mogu vratiti kući, i hvala Hrvatskoj što ste me tako lijepo primili'', rekla je. 

Ukrajinska plesačica svojom posebnom tehnikom neprestano izaziva divljenje gdje god se pojavi, a ona je rezultat dugogodišnjih treninga. Osim što je ples za nju hobi, ljubav i posao, u njemu pronalazi utjehu i lijek otkako je počeo rat u rodnoj Ukrajini.

"Mislim da živim život iz snova jer puno plešem, učim, razvijam se. Puno toga se promijenilo za mene nakon što je rat počeo. Jako je teško govoriti o ratu, jako je teško to objasniti i uopće zamisliti. U stvarnom životu sam obična osoba, ali kad stanem na binu mogu sve'', zaključila je. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...