OVAKVU POBJEDU VATRENIH NISU PROSLAVILI NI HRVATI: Pogledajte slavlje Argentinaca nakon poraza Brazila (VIDEO)

Na kraju je Marquinos zatresao stativu i poslao svoje kući.

  • Šareni svijet

  • 10. Dec. 2022  

  • 0

Hrvatska je nakon još jedne drame i penala izborila polufinale Svjetskog prvenstva. Ovog puta pao je moćni Brazil koji je slovio za prvog favorita prvenstva u Kataru.

Kada je Neymar u 106. minuti pogodio za vodstvo Selecaoa izgledalo je da je sve gotovo, ali se u 117. minuti susreta ukazao Bruno Petković i pogodio za konačnih 1:1. Pristupilo se pucanju jedanaesteraca, a na golu je ponovno briljirao Dominik Livaković koji je prvo odbranio penal Rodyrgu, da bi Marquinos zatresao stativu i poslao svoje kući.

Vatreni su oduševili nogometni svijet, a ispadanje Brazila posebno je oduševilo Argentince koji su pobjedu Hravtske burno proslavili na ulicama Dohe te na stadionu gdje su čekali početak susreta protiv Nizozemaca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...