OD MOSTARA DO BANJE LUKE: Domaći konkurent Glovu i Korpi širi poslovanje u Bosni i Hercegovini...

Trenutno aplikacija broji 27.000 preuzimanja te posluju s više od 280 poslovnih partnera iz različitih oblasti.

  • Ekonomija

  • 24. Dec. 2022  

  • 0

Kompanija Zapp traži partnere koji bi preuzeli njenu franšizu u raznim bh. gradovima.

Zapp je domaća firma koja razvija multifunkcionalnu aplikaciju iz koje potencijalni partneri mogu odabrati neki od servisa i pokrenuti svoj posao uz njihovu punu tehničku podršku.

Riječ je o dostavi hrane i drugih artikala, dostavi paketa, upravljanju taxi flotom, rent-a-car flotom i share mobility flotom.

U protekle dvije godine uspješno posluju u Mostaru, Banja Luci, Trebinju i Čapljini te imaju daljnje pretenzije širenja.

Trenutno aplikacija broji 27.000 preuzimanja te posluju s više od 280 poslovnih partnera iz različitih oblasti.

–S obzirom na navedeno u stalnoj smo potrazi za novim partnerima i širenju Zapp brenda kako lokalno tako i regionalno. Naš poslovni partner ili franšizer nadležan je za lokalni marketing, korisničku podršku, pronalazak novih partnera i osoblja u svom gradu, navodi se u njihovoj ponudi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...