TEATRALNI VUČIĆ DIREKTNO IZ AVIONA: "Opet na putu za Rašku, gdje ću sa Srbima razgovarati..."

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će prihvatiti kakvu god odluku Srbi sa Kosova donesu o barikadama.

  • Regija

  • 28. Dec. 2022  28. Dec. 2022

  • 11

“Znajući da oni, sve do konačnog oslobođenja, nikada neće biti zadovoljni nijednom odlukom, čiste savijesti i obraza, idem pred njih, uvjeren da je danas dobar dan za Srbiju, da smo sačuvali mir i dobili garancije za bezbjednost i opstanak Srba”, napisao je Vučić na Instagramu.

On je tokom puta ka Raški, gdje će bi trebalo da se sastane sa predstavnicima srpskog naroda sa Kosova, rekao da će biti uz njih i da će čuvati srpsko jedinstvo.

Vučić se ranije danas u Beogradu sastavio sa predstavnicima Srba sa Kosova, kada ih je zamolio da uklone barikade jer su ispunjeni svi uslovi koje su tražili i date garancije od SAD-a, EU i KFOR-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...