ERLING HAALAND O MANCHESTER CITYIJU: "Okružen sam izuzetnim saigračima, uživam u radu sa Guardiolom"

Haaland je dodao da mu je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu sa saigračima.

  • Sport

  • 31. Dec. 2022  

  • 0

Fudbaler Manchester Cityja Norvežanin Erling Haaland istakao je da mu je medicinski tim engleskog kluba pomogao da popravi fizičko stanje, prenose britanski mediji.

Haaland je dodao da mu je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu sa saigračima.

- Prvi dio sezone je za mene lično bio fantastičan - okružen sam izuzetnim saigračima i uživam u radu sa menadžerom Pepom Guardiolom.

Nisu u pitanju samo treneri i saigrači, doktori u Manchester Cityjau su mi pomogli da popravim svoje tijelo - rekao je sjajni Norvežanin.

Norvežanin je od početka sezone postigao 26 golova na 20 mečeva.

- Imao sam neke manje probleme, a sada se osjećam bolje. Zadovoljstvo je da radim sa svim ljudima u klubu, a ja želim da napredujem. I dalje sam mlad i želim da postanem još bolji.

Išao sam na odmor tokom pauze za Svjetsko prvenstvo i spreman sam za nastavak sezone - dodao je 22-godišnji Haaland.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...