DODIK ČESTITAO NOVU GODINU: "Da nas u 2023. godini zaobiđu svi problemi..." (VIDEO)

Predsjednik bh. entiteta Rs Milorad Dodik čestitao je svim građanima Novu godinu

  • Politika

  • 31. Dec. 2022  

  • 4

"Našem narodu i svim ljudima u Republici srpskoj želim sve najbolje u novoj godini. Republika srpska je naša kuća, sve ono što imamo izvan naše porodice i života je Republika srpska.

Moramo da je čuvamo i da je volimo, jednako kao što volimo naš život, jer je Republika srpska, naravno, naš život. Živim ovdje i nemam namjeru da odem.

Borićemo se za nju svim snagama i u godini koja dolazi to ćemo činiti s radošću, jer Republika srpska zaslužuje da bude naš zajednički projekat i taj projekat ćemo ostvariti na najbolji način i dobrobit svih koji u njoj žive.

Neka vam je srećna Nova godina, želim vam u njoj puno zdravlja. Neka nas zaobiđu svi problemi i da zajedno uživamo u radosti koju nam život pruža", poručio je lider SNSD-a Milorad Dodik na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...