SARAJLIJA PRODAJE POSLJEDNJI MCDONALDS HAMBURGER ZA 2.000 KM: “Samo za istinske ljubitelje”

Prvi restoran McDonald‘sa otvoren je 2011. u Sarajevu, a u Mostaru je otvoren 2012. godine.

  • Ekonomija

  • 31. Dec. 2022  31. Dec. 2022

  • 2

Svjetski lanac brze hrane “McDonald's” prestao je s radom u BiH. Ova vijest pogodila je mnoge građane Bosne i Hercegovine pa su sinoć pohrlili da iskoristite posljednju priliku da jedu u ovom restoranu.Svi restorani ovog svjetskog lanca brze hrane u BiH od danas će zatvoriti vrata, piše Crna-hronika.info

Epilog je to niza skandala, afera i traljavosti lokalnog menedžmenta.

Prvi restoran McDonald‘sa otvoren je 2011. u Sarajevu, a u Mostaru je otvoren 2012. godine. Posljednji objekt McDonald‘sa u Bosni i Hercegovini otvoren je 2020. godine, u sarajevskom naselju Šip. Poslovanje McDonald‘sa u BiH i prije je nailazilo na teškoće pa su tako svojevremeno zatvoreni objekti koji su bili otvoreni u Banjoj Luci i Tuzli.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...