KAKO JE PROTEKAO 1. JANUAR 2023. U SARAJEVU: Turisti iz cijelog svijeta preplavili Baščaršiju (VIDEO)

Na listi putovanja za Novu godinu i doček našla se Bosna i Hercegovina turistima iz raznih dijelova svijeta.

  • Društvo

  • 01. Jan. 2023  01. Jan. 2023

  • 0

Šetnja ili kafa u baštama okupanim suncem prizori su u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, prenosi televizija Hayat.

Turisti su preplavili Baščaršiju na kojoj se stvaraju najljepše uspomene, a jedan od onih koji će svoje uspomene i ponijeti u Crnu Goru je Nikola. Otkrio nam je tajnu kako napraviti dobru fotografiju.

"Pa najlakše je kada ima manje ljudi, iako želim stari ambijent da uhvatim kamen i ostalo, ali obično je to najbolje negdje taj zlatni sat ili negdje poslijepodne ili ujutro rano. Sad je već malo puno ljudi, pa za ono što ja želim, malo je sada teže. Ali opet ima stvari koje mi se sviđaju stari kamen i stari ambijent", rekao nam je Nikola Kalezić.

Na listi putovanja za Novu godinu i doček našla se Bosna i Hercegovina turistima iz raznih dijelova svijeta.

"Jako mi se sviđa. Obično u nekom gradu turistički ostajem samo nekoliko dana, ali mislim da smo ovdje već više od sedam dana. Sinoć smo bili na jednom drugom mjestu. Jednom vrlo malom mjestu, mislim da smo čak bili prvi Kinezi koji su bili tamo. To mjesto se zove… Visoko. Tamo su neke piramide, ne znam jesu li prave, ali sinoć smo bili tamo. A noć prije toga smo bili ovdje", kazao nam je turista iz Kine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...