SRAMOTNA SNIMKA KRUŽI DRUŠTVENIM MREŽAMA: Šef UFC-a fizički nasrnuo na suprugu, pa se pokajao...

Dana White ubrzo se oglasio, pokajao se javno i priznao je da je udario svoju suprugu.

  • Show

  • 03. Jan. 2023  

  • 0

UFC-ov predsjednik Dana White od sinoć privlači veliku pažnju svjetske MMA javnosti zbog fizičkog sukoba sa svojom suprugom.

White i njega supruga Anna slavili su doček Nove godine u jednom noćnom klubu u Meksiku, a pod utjecajem alkohola su se porječkali, a zatim i fizički sukobili.

Dana White udario je svoju suprugu i videosnimka to dokazuje, također je vidljivo da je supruga Anna njega udarila prva, a White je uzvratio.

Oboje su ošamarili jedno drugo, a snimka je podijeljena na TMZ-u. Dana White ubrzo se oglasio, pokajao se javno i priznao je da je udario svoju suprugu.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...