JASMIN DUVNJAK UPOZORAVA NA "IŠARET" OSMORKE: "Situacija dodatno zabrinjava ako je zaista Kasumović 'izdao' tajnu recepta iz OHR-ove kuhinje"

"Izjave predstavnika Osmorke veoma su neprincipijelne i čudne", napominje Duvnjak.

  • Vijesti

  • 05. Jan. 2023  05. Jan. 2023

  • 6

Izjava predsjednika Bosanskohercegovačke inicijative (BHI) Fuada Kasumovića nakon sinoćnjeg sastanka 'Osmorke' u Zenici da visoki predstavnik Christian Schmidt sprema nova nametanja kako bi se olakšalo formiranje vlasti u FBiH izazvala je brojne reakcije.

Kasumovićev “išaret” za nametanje novih odluka visokog predstavnika za Hayat.ba je prokomentirao i šef Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH Jasmin Duvnjak.

"Izjave predstavnika Osmorke veoma su neprincipijelne i čudne, a kad se pojavi gospodin Kasumović kao portparol 'Osmorke' onda one dobivaju dodatni ton i postaju groteskne, smiješne, počesto vulgarne, a stanje u državi nikad ozbiljnije i opasnije. Ako je zaista Kasumović 'izdao' tajnu recepta iz OHR-ove kuhinje onda sva ova situacija dodatno zabrinjava", rekao je Duvnjak za televiziju Hayat.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...