NEVJEROVATNE SCENE PRED VIŠE OD 60.000 GLEDATELJA: Nesretni golman postigao dva autogola, odmah je zatražio zamjenu... (VIDEO)

Prvo je kod kornera u 2. minuti htio boksati loptu i tako otkloniti opasnost, no smjestio ju je u svoju mrežu.

  • Sport

  • 10. Jan. 2023  

  • 0

Nogometaši Omana koje vodi Branko Ivanković pobijedili su Jemen rezutatom 3:2 u utakmici 2. kola grupe A arapskog Gulf Cupa. Utakmicu igranu po jakoj kiši pred više od 60.000 ljudi na stadionu u Basri obilježile su grube greške jemenskog golmana Alija Abbasa, koji je postigao dva autogola.

Prvo je kod kornera u 2. minuti htio boksati loptu i tako otkloniti opasnost, no smjestio ju je u svoju mrežu. Jemen je do 30. minute preokrenuo rezultat i poveo, a onda je stigla nova greška golmana Jemena. Arshad Al Alawi pucao je iz slobodnog udarca u 37. minuti utakmice. Lopta je pala ispred Abbasa, kliznula mu iz ruku i otišla iza gol linije. Nesretni golman Jemena odmah je zatražio zamjenu. Ostao je igrati do kraja utakmice.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...