BORENOVIĆ O NOVOM SAZIVU VIJEĆA MINISTARA: "Klasična podjela plijena, fotelja u kojoj je glavni baja iz Laktaša"

(...) To su dozvolili ovi iz 'Petorke', 'Šestorke'".

  • Politika

  • 25. Jan. 2023  25. Jan. 2023

  • 0

Državni zastupnik i predsjednik PDP-a Branislav Borenović komentarisao je današnje imenovanje novog saziva Vijeća ministara Bosne i Hercegovine.

"Ovdje nedostaje selektor ove reprezentacije. Trebali ste pozvati Dodika. On je i objasnio da očigledno Sarajevo smrdi, da su Turković i Alkalaj dobri po interese RS-a", poručio je Borenović. "Ovdje se radi o klasičnoj podjeli plijena, fotelja u kojoj je glavni baja iz Laktaša. To su dozvolili ovi iz "Petorke", "Šestorke"... Oni odustaju od svih prinicpa na kojima su gradili kampanju i varali narod, posebno iz Federacije BiH. Pitajte Nikšića kako sapun koji spere miriše", kazao je Borenović. Borenović dodaje da jedini, kome se stvarno žurilo za formiranje Vijeća ministara je SNSD.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...