PRIJETI MU DESET GODINA ZATVORA: Poznati hirurg godinama zvjerski zlostavljao suprugu, procurili stravični detalji...

Saslušanje N.O zakazano je za danas.

  • Hronika

  • 03. Feb. 2023  

  • 0

Regionom je odjeknula vijest da je čuveni srbijanski ljekar i potpukovnik VMA hirug N. O. (48) brutalno zlostavljao svoju suprugu, a zatim je otkriveno i da nasilje nad ženom i djecom traje duže vrijeme.

Na ovo su gotovo odmah reagovale i privatne klinike na kojima je pored posla na VMA bio zaposlen.

Na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova više se ne može vidjeti da je u njihovom stručnom timu hirurg plastične i rekonstruktivne medicine N. O. kom je određen pritvor jer je osumnjičen da je zvjerski zlostavljao suprugu.

U pitanju su ugledne klinike koje su se na ovaj potez odlučile gotovo odmah nakon što je to postalo poznato, kako bi se od istog distancirale.

Dodatno, sajt njegove klinike je blokiran i njemu se ne može pristupiti. Jedino na sajtu VMA, N. O. se i dalje nalazi na listi zaposlenih ljekara hirurga.

Podsjetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenirala je zbog prijavljenog nasilja u porodici gdje su zatekli hirurga kome su oduzeta dva pištolja.

Nesretna žena sa kojom ima troje maloljetne djece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun".

Njoj su utvrđene teške povrede - prijelom četiri rebra, prijelom nadlaktice i hematomi.

On je na saslušanju negirao nasilje, a to je učinila i njegova supruga, rekavši da su povrede od ranije.

Pretučena žena je naknadno izjavila da je suprug od početka godine u porodičnom stanu više puta fizički i psihički zlostavljao, tukao, prijetio ubistvom, urinirao po njoj, davio je kablom.

Po nalogu Trećeg OJT-a u Beogradu, Ostojiću je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog nasilja u porodici.

Beogradskom hirurgu i potpukovniku Vojske Srbije N.O. (48), koji je brutalno pretukao svoju ženu, prijeti kazna od dvije do deset godine zatvora zbog nasilja u porodici.

Saslušanje N.O zakazano je za danas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...