ALENE, OPROSTI: Haliloviću propao još jedan transfer, slikao se sa šalom novog kluba, a onda je uslijedio hladan tuš...

Posljednji klub za koji je nastupao bila je HNK Rijeka odakle ga je potjerao bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

  • Sport

  • 03. Feb. 2023  

  • 2

Alen Halilović bio je na korak od potpisa za grčki Aris, no sve je brzo propalo.

Navodno hrvatski nogometaš nije prošao ljekarske preglede, a došlo je i do problema finansijske prirode. No, sada se oglasio i sam Halilović saopćenjem za javnost.

“Nakon svih laži koje sam pročitao, želim pojasniti neke stvari. Nije istina da nisam prošao liječničke preglede, prošao sam ih! Prava istina je ta da nismo došli do dogovora jer klub nije ‘na papiru’ ispunio ono što smo prije tog usmeno dogovorili. Stigao sam u Solun s vjerom da ću potpisati ono što smo dogovorili. Nažalost, ljudi s kojima sam sjeo za stol su promijenili priču. Gospodin predsjednik se nije ni pojavio, iako je on bio taj koji me pozvao i iako sam ja, radi toga što sam mu vjerovao, raskinuo ugovor sa svojim prethodnim klubom! Sve što sam naveo jasno pokazuje kako oni nikad nisu bili ozbiljni. Vrijeme će sve pokazati", poručio je Halilović.

Image

Podsjetimo, Alen Halilović je za deset godina profesionalne karijere promijenio 11 klubova u osam zemalja. Posljednji klub za koji je nastupao bila je HNK Rijeka odakle ga je potjerao bivši trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...