MUSA STANDARDNO DOBAR: Real Madrid slavio u gostima

U derbiju 23. kola Eurolige, Real Madrid je slavio na gostovanju Monacu rezultatom 95:91.

  • Sport

  • 03. Feb. 2023  03. Feb. 2023

  • 0

U derbiju 23. kola Eurolige, Real Madrid je slavio na gostovanju Monacu rezultatom 95:91.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa odigrao je odličnu utakmicu i meč završio sa 14 poena, dva skoka i pet asistencija.

Madriđani su dobili prvu dionicu, a do kraja poluvremena vodila se izjednačena borba te je prvi dio završen rezultatom 50:46 za španski tim.

U trećoj četvrtini doomaći su uspjeli smanjiti zaostatak te u jednom trenutku čak i povesti, ali je u posljednjih deset minuta Real prelomio utakmicu u svoju korist. Na kraju Madriđani nose veoma bitne bodove s kojima ostaju na vrhu tabele dok Monaco ostaje na petom mjestu, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...