MIGDAD HASANOVIĆ: "Očekujemo pobjedu i hvala građanima koji su odabrali smjer prosperiteta"

"Po sadašnjim rezultatima, očekujemo pobjedu", navodi Hasanović

  • Vijesti

  • 05. Feb. 2023  

  • 2

Migdad Hasanović (SDA) trenutno duplo više glasova više od Adnana Šeraka (NiP-NS-SDP). Po tim rezultatima, Hasanović je ubjedljivo vodi u utrci za mjesto načelnika Vogošće.

I sam hasanović, kako je kazao za Hayat.ba, očekuje pobjedu.

"Po sadašnjim rezultatima, očekujemo pobjedu. Trenutni rezultati govore da imamo prednost 1:2. Koristim priliku da se zahvalim građanima Vogošće koji su izašli na izbore i odabrali smjer prosperiteta i napretka, a sve u skladu sa izbornom platforom koja je u skladu sa onim što su građani tražili, njihovim zahtjevima, potrebama", kazao je Hayat Hasanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...