SENZACIJA U FRANCUSKOJ: Kolašinac i ekipa u sjajnoj utakmici izbacili Messija i Neymara iz Kupa Francuske, pogledajte golove…

PSG je igrao u najboljem mogućem sastavu, cijelu utakmicu su odigrali Neymar te Lionel Messi, dok je jedino izostao Kylian Mbappe koji je ozlijeđen. 

  • Sport

  • 09. Feb. 2023  

  • 0

Reprezentativac BiH Sead Kolašinac s ekipm Marseillea plasirao se u četvrtfinale Francuskog kupa nakon što su na domaćem terenu na Velodromeu savladali Paris SG sa 2-1 (1-1).

Ekipa Marseillea je bila bolja u prvom poluvremenu te je povela iz kaznenog udarca kojega je realizirao Alexis Sanchez (31-11m) nakon prekršaja Sergija Ramosa na Cengizu Underu. No, u posljednjoj akciji prvog poluvremena Ramos (45+2) je udarcem glavom nakon kornera izjednačio na 1-1. Pobjedu Marseilleu sjajnim je udarcem sa 16 metara početkom nastavka osigurao Ruslan Malinovskij (57).

PSG je igrao u najboljem mogućem sastavu, cijelu utakmicu su odigrali Neymar te Lionel Messi, dok je jedino izostao Kylian Mbappe koji je ozlijeđen. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...