ITALIJA BRUJI O INCIDENTU IZMEĐU DŽEKE I ONANE: Situaciju je pokušao smiriti Calhanoglu, pogledajte kako je završilo... (VIDEO)

Stvar je pokušao smiriti Calhanoglu, a upravo je Turčin dao izjavu novinarima nakon završetka utakmice.

  • Sport

  • 23. Feb. 2023  

  • 1

Inter je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka savladao Porto sa 1:0. Pored pobjede Intera utakmicu je obilježili incident između domaće golmana Andrea Onane i Edina Džeke.

Stvar je pokušao smiriti Calhanoglu, a upravo je Turčin dao izjavu novinarima nakon završetka utakmice.

"Džeko? Onana? Gledajte, mi smo u Ligi prrvaka, ulazimo u završnicu i svi smo pod nekim adrenalinom", rekao je Cahangolu te dodao:

"Prošlo je sve dobro na kraju utakmice. Svi smo se smijali. Često se dešavaju takve situacije u utakmicama koje su napete i nose veliku rezultatsku važnost", kazao je on.

U nastavku pogledajte kako je sve završilo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...