ZLATAN IBRAHIMOVIĆ OTKRIO PLANOVE: “Puno sam patio, ali sam se vratio. Nisam ovdje da igram…“

Popularni Ibra ima 41 godinu, rođen je u oktobru 1981.

  • Sport

  • 27. Feb. 2023  

  • 0

Milan nastavlja sa dobrim partijama u posljednje vrijeme, u 24. kolu Serije A savladao je Atalantu na San Siru 2:0.

Milan je protiv Atalante vezao četvrtu pobedu u svim takmičenjima i opet bez primljenog gola. Ova serija poklopila se sa povratkom Zlatana Ibrahimovića u trenažni proces, a upravo je legendarni švedski reprezentativac prve minute ove sezone zabilježio na ovoj utakmici.

Zlatan Ibrahimović sinoć je upisao svoj prvi nastup u sezoni 2022/23 nakon duge ozljede. Popularni Ibra ima 41 godinu, rođen je u oktobru 1981.

“Puno sam patio, ali sam se vratio, sada se osjećam jako dobro. Nisam ovdje da igram 5-6 minuta, želim igrati cijelu utakmicu”, kaže Zlatan.

Milan nastavlja sa dobrim partijama u posljednje vrijeme, u 24. kolu Serije A savladao je Atalantu na San Siru 2:0.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...