NOVI NACIONALISTIČKI ISPADI NAVIJAČA ZRINJSKOG: "Ultrasi" skandirali "hrvatski Konjic", Konjičani im uzvratili sa "Volim te Bosno" (VIDEO)

Oko 200 navijača Zrinjskog – “Ultrasa” došlo je u Konjic

  • Sport

  • 11. Mar. 2023  

  • 1

Za vrijeme utakmice Igmana i Zrinjskog u Konjicu puno zanimljivosti na terenu, a zanimljivo je bilo i na tribinama Gradskog stadiona u Konjicu, gdje je došlo oko 200 navijača Zrinjskog – “Ultrasa”.

Najvatreniji fanovi lidera bh. elite u jednom trenutku počeli su skandirati “Hrvatski Konjic”, a Konjičani su im brzo odgovorili na orginalan način: “Volim te Bosno”.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...