ŽELJKO KOMŠIĆ PODRŽAO AKTUELNOG PREDSJEDNIKA CRNE GORE: "Đukanović učinio da odnosi između BiH i Crne Gore budu izuzetno prijateljski" (VIDEO)

"U toku njegovog mandata bilo premijerskog, bilo predsjedničkog Bosna i Hercegovina i Crna Gora nisu imale nikakvih otvorenih pitanja", naveo je.

  • Politika

  • 30. Mar. 2023  30. Mar. 2023

  • 4

Podrška predsjedniku Crne Gore i predsjedničkom kandidatu DPS-a Milu Đukanoviću došla je od člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, saopšteno je iz DPS-a.

Komšić je na početku svog obraćanja istakao prijateljske odnose koje ima sa predsjednikom Đukanovićem godinama.

“Sa aspekta interesa Bosne i Hercegovine takođe, jer je činjenica da je gospodin Đukanović i kao premijer i kao predsjednik Crne Gore učinio sve da odnosi naše dvije zemlje budu izuzetno prijateljski, da napreduju svakim danom. Kao što je isto tako činjenica da u toku njegovog mandata bilo premijerskog, bilo predsjedničkog Bosna i Hercegovina i Crna Gora nisu imale nikakvih otvorenih pitanja. I sa te tačke gledišta ja samo mogu reći da bih želio da se takva politika nastavi i u buduće”, poručio je član Predsjedništva BiH.

Na kraju, Komšić je kazao da nije zahvalno sa mjesta na kojem se nalazi, s obzirom na funkciju koju obavlja, komentarisati izbore u susjednim zemljama, ali prema njegovim riječima, ovo su činjenice i zaista stoji iza tih činjenica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...