MILORAD DODIK NA 1. APRIL DAN ŠALE: "Sve bolji rejting RS. Ostvarujemo dobre rezultate"

“Koalicija je zaslužna za očuvanje stabilnosti RS koja je politički i ekonomski stabilna i fiskalno funkcioniše. RS nije u krizi i izvršava sve svoje obaveze”, rekao je Dodik.

  • Politika

  • 01. Apr. 2023  01. Apr. 2023

  • 3

Lider SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da su politike koje zastupa vladajuća koalicija u RS doprinijele političkoj i ekonomskoj stabilnosti RS, te sve boljem rejtingu na listama renomiranih međunarodnih organizacija.

Dodik je naglasio da Srpska ima snažnu koaliciju koja je veoma ujedinjena o političkim pitanjima, te da nema nijednog izazova koji bi mogao destabilizovati Srpsku.

“Koalicija je zaslužna za očuvanje stabilnosti RS koja je politički i ekonomski stabilna i fiskalno funkcioniše. RS nije u krizi i izvršava sve svoje obaveze”, rekao je Dodik.

Napominjući da se redovno isplaćuju obaveze prema budžetskim korisnicima, on je dodao da se RS razvija kroz različite projekte, za koje izdvaja značajna sredstva.

“Veoma su neizvjesna globalna i regionalna ekonomska kretanja. RS ostvaruje dobre rezultate. Pokrivenost uvoza izvozom se zadržala na nivou iz januara kada je bila 94 odsto, a sada je 92 odsto”, rekao je Dodik u Banjaluci nakon sastanka vladajuće koalicije.

On je istakao da u RS postoji dijalog sa socijalnim partnerima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...