POLITIČKI ANALITIČAR DANILO KALEZIĆ O SUTRAŠNJIM IZBORIMA: "Crna Gora bira kojim putem će ići" (VIDEO)

Jakov Milatović i Milo Đukanović sutra odmjeravaju snage.

  • Regija

  • 01. Apr. 2023  

  • 0

"Sutra nas očekuje drugi krug predsjedničkih izbora. Imamo različitu vrstu najava. Vodi se jedna vrlo prljava kampanja protiv ljudi iz dijaspore koji dolaze u Crnu Goru da glasaju. Podižu se tenzije. Što se tiče očekivanja očekujem da građani podrže Mila Đukanovića", izjavio je za televiziju Hayat politički analitičar iz Crne Gore Danilo Kalezić.

O tome hoće li izbor u Crnoj Gori predstavljati prekretnicu za tu zemlju, sagovornik Hayat televizije je kazao da ovo nisu samo izbori za predsjednika.

"Ovo su izbori za budućnost Crne Gore. Ovi izbori su puno više. Crna Gora bira kojim će putem ići. Crna Gora od zemlje koja je bila primjer uspješne priče na zapadnom Balkanu se pretvorila u rak ranu regiona. Ukoliko se desi pobjeda kandidata crkve Srbije imat ćemo nastavak tog puta i onda je pitanje političke nestabilnosti Crne Gore i regona", istakao je Kalezić.

U zavšrnoj debati, Jakov Milatović, kandidat za predsjednika Crne Gore, je kazao da je rahmetli Alija Izetbegović, prvi predsjednik Predsjedništva RBiH, razbijao Jugoslaviju, te ga je uporedio sa Tuđmanom.

"On pokazuje pravu suštinu svog političkog djelovanja. Zavaravao je građane Crne Gore. U suštini on je jedna kozmetika za onu politiku koja je počinila genocide u Srebrenici i koja je vodila agresorski rat. To je politika koja još opstaje i koja je aktuelna u Beogradu i Crnoj Gori", rekao je Kalezić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...