PRESEDAN U EUROPSKOM NOGOMETU: Slaven Bilić počeo pregovore s jednom reprezentacijom, radit će potpuno besplatno...

-Održat će se razgovori kako bi se odlučilo o situaciji s trenerom, a Bilić će biti cijenjen i slobodan nakon zatvaranja poglavlja s Watfordom, poručio je Romano.

  • Sport

  • 04. Apr. 2023  04. Apr. 2023

  • 0

Slaven Bilić, bivši nogometaš, a danas uspješan trener je prije mjesec dana smijenjen u engelskom drugoligašu Watfordu, no čini se da bi voema brzo mogao dobiti novi posao.

Vodio je Hrvatsku s kojom se rastao 2012. godine, zatim trenirao Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš, West Ham, Al-Ittihad, WBA i Beijing Guoan prije dolaska u Watford, a sada je na pragu povratka reprezentativnom nogometu.

Transfer stručnjak Fabrizio Romano piše da postoje velike šanse da Slaven Bilić postane novi selektor Ukrajine.

"Shvatite, Slaven Bilić kandidat je za selektora ukrajinske reprezentacije u slučaju da se Savez odluči za skoru promjenu u Ukrajini. Održat će se razgovori kako bi se odlučilo o situaciji s trenerom, a Bilić će biti cijenjen i slobodan nakon zatvaranja poglavlja s Watfordom", poručio je Romano.

Turski CNN donosi vrlo zanimljive vijesti. Naime, prema njihovim izvorima pregovori su već u uznapredovaloj fazi, a posebno je interesantan bio stav bivšeg hrvatskog izbornika na njima. Naime, Bilić je ponudio Ukrajincima odraditi svoj posao potpuno besplatno. Takav potez bio bi presedan u svjetskom nogometu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...