ZA IFTARSKIM STOLOM, SJEDIO SAM, ETO: Pogledajte šta je sve kazao Bakir Izetbegović, dok su ga gledali Sebija, Osmica, Asim i Naser Orić…

"Došao mi je jedan ambasador i pitao da li smo promijenili stav. Rekao sam da jesmo…“, kazao je Izetbegović.

  • Mini market

  • 05. Apr. 2023  05. Apr. 2023

  • 8

SDA je u Tuzli priredila iftar, a za stolom su bili Bakir i Sebija Izetbegović, Naser Orić, Edin Ramić, Asim sarajlić, Osman Mehmedagić...

U Tuzli je, u organizaciji zastupnika SDA u Skupštini Tuzlanskog kantona Smaje Mandžića i Kantonalnog odbora SDA Tuzlanskog kantona, održan iftar kojem je prisustvovalo 1.100 osoba, među kojima i 30 dobitnika priznanja “Zlatni ljiljan”.

Prisutnima se nakon iftara obratio predsjednik SDA Bakir Izetbegović, a pored njega i predsjednik KO SDA TK Fahrudin Skopljak, šef Kluba Bošnjaka u Domu naroda Parlamenta FBiH Muamer Zukić i potpredsjednik FBiH Refik Lendo.

Bakir Izetbegović održao je i govor.

"Došao mi je jedan ambasador i pitao da li smo promijenili stav. Rekao sam da jesmo…“, kazao je Izetbegović.

 „Slobodna Bosna“ donosi kraći video. Pogledajte šta je sve kazao lider SDA.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...