POZNAT IDENTITET POGINULOG MUŠKARCA: Došao u BiH na odmor...

Mještani Sitnice kažu da je riječ o stravičnoj nesreći.

  • Hronika

  • 08. Apr. 2023  08. Apr. 2023

  • 0

Bojan Babić (38), koji je jutros poginuo u slijetanju BMW-a u mjestu Sitnica, na Manjači, porijeklom je iz ovih krajeva, a bio je zaposlen u Švicarskoj, odakle je došao na odmor.

Ispričali su to za “Nezavisne novine” njegovi poznanici, koji ističu da je riječ o čestitom i poštenom čovjeku.

“Iza Bojana su ostali supruga i troje maloljetne djece, odnosno sin i dvije kćerke. Rodom je iz mjesta Babići, koje je blizu tog sela u kojem je nastradao”, kažu sagovornici “Nezavisnih novina”.

Babić je, dodaju, imao mjesto prebivališta u Banja Luci, s tim što je imao posao u Švicarskoj, a svi će ga pamtiti kao vrijednog radnika i domaćina, te uzornog supruga i oca.

Mještani Sitnice kažu da je riječ o stravičnoj nesreći.

“U pitanju je BMW švicarskih tablica. Čim sam ustao čuo sam da se to desilo. Nesreća je bila iz pravca Sitnice prema Bunarevima odnosno Banja Luci”, kažu mještani Sitnice.

Tragedija se, podsjetimo, dogodila oko 5.50, a uviđaj je izvršila policija iz Ribnika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...