DRAMA U HERCEGOVINI: Nakon tuče, specijalci upali u diskoteku, zaštitar pretukao goste... (VIDEO)

Oglasili su se iz Ministarstva unutrašnjih poslova HNK.

  • Hronika

  • 15. Apr. 2023  

  • 0

U popularnoj diskoteci na području Hercegovine, nemili događaj desio se za Uskrs kada se dogodio obračun zaštitara s gostima.

U diskoteci „No limit“, čija je vlasnica Blaženka Fofić nastupao je pjevač Boban Rajović, 9. aprila ove godine. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova HNK su se oglasili.

- Patrola policije dojavila da je došlo do narušavanja javnog reda i mira, ispred ugositetljskog objeta “No Limit”. Izlaskom na lice mjesta je utvrđeno, da je unutar objekta, čuvar D.B. rođen (1984.) iz Mostara, fizički napao i nanio tjelesne povrede, A.M (1998) iz Imotskog, M.M. (1995) iz Imotskog i I.T. (2000) iz Imotskog – rečeno je iz MUP-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...