NOVA TRAGEDIJA ZADESILA BiH: Momak i djevojka se zajedno drogirali u stanu, on se predozirao...

Gosti su pored alkohola konzumirali i heroin

  • Hronika

  • 16. Apr. 2023  

  • 2

Nova tragedija zadesila je Bosnu i Hercegovinu koja se desila u četvrtak u večernjim satima.

Navodno je muškarac koji je ovisnik o narkoticima, u svojoj kući ugostio djevojku i mladića kako bi proslavili njegov izlazak iz komune, centra za liječenje od zavisnosti od narkotika i alkohola.

Sve troje su konzumirali alkohol, dok su njegovi gosti pored alkohola konzumirali i heroin. U jednom momentu pali su u komu, piše Crna Hronika.

Policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo PS Vogošća priveli su vlasnika stana i djevojku zbog krivičnog djela posjedovanje i uživanje opojnih droga, dok su pripadnici Hitne pomoći Kantona Sarajevo pokušali spasiti drugog mladića ali ga nažalost nisu uspjeli probuditi iz kome.

Oboje će nakon kriminalističke obrade biti predati u nadležnost postupajućem tužiocu Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...