NA SVOM MJESTU: Jack Nicholson nakon dugo vremena pratio je utakmicu svog voljenog kluba (FOTO)

86-godišnji glumac uživao u akciji na terenu dok su se Lakersi sučeljavali s Grizzliesima

  • Show

  • 29. Apr. 2023  

  • 0

Nakon godinu i pol dana, Jack Nicholson se vratio svojoj strasti - utakmicama Los Angeles Lakersa. Kako piše Page Six, trostruki dobitnik Oscara prisustvovao je u petak odlično raspoložen utakmici playoffa svog omiljenog kluba.

Bilo je to njegovo prvo javno pojavljivanje otkako je prisustvovao utakmici Lakersa sa svojim sinom Rayem u oktobru 2021. Slavni je glumac tako donekle otklonio zabrinutost javnosti za njegovo zdravlje, posebno jer su njegovi najbolji prijatelji otkrili da "živi kao pustinjak" i da ih to silno brine.

image

Jack Nicholson (Foto: Profimedia)

 

86-godišnjak se vratio i vidno uživao u akciji na terenu dok su se Lakersi sučeljavali s Grizzliesima. Bio je na svom uobičajenom mjestu pored terena i rukovao se s izvršnim direktorima, te razgovarao s novinarima u Crypto.com Areni. Nicholson je prije utakmice primijećen s Larryjem Davidom, zvijezdom serije "Curb Your Enthusiasm" i sukreatorom Seinfelda. Glumac je kasnije zagrlio LeBrona Jamesa, pri čemu je dvojac kratko razgovarao prije nego što je superzvijezda Lakersa nastavila zagrijavanje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...