ALEKSANDAR VUČIĆ OTKRIO DO SADA NEPOZNATE DETALJE: "Čovjek iz obezbjeđenja je razmjenjivao poruke sa ubicom"

Kako je predsjednik Srbije naveo, u školi je tokom uviđaja pronađeno 57 čahura, šest metaka i četiri okvira.

  • Hronika

  • 03. Maj 2023  

  • 0

Vanredno obraćanje započeto je minutom šutnje.

"Čovjek iz obezbjeđenja je sa dječakom čak razmjenjivao poruke", rekao je danas predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić tokom vanrednog obraćanja, povodom masovne pucnjave koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar" u beogradskom naselju Vračar.

"Dječak se družio sa čovjekom iz obezbjeđenja kog je ubio. Čovek koji je ubijen iz obezbjeđenja čak je razmjenjivao poruke sa njim, družio se s njim, on je čuvao djecu, brinuo o njima. Ne mogu da govorim o imenima, zato što ja moram da čekam na tužioca, takav je zakon", izjavio je predsjednik.

Podsjetimo, pucnjava se dogodila danas oko 8 sati kada je Kosta Kecmanović, kako se sumnja, ubio radnika obezbjeđenja, a potom osam učenika.

Kako je predsjednik Srbije naveo, u školi je tokom uviđaja pronađeno 57 čahura, šest metaka i četiri okvira.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...