VUČIĆEVI MEDIJI PREŠUTILI SKANDIRANJE I PAROLE NAVIJAČA PARTIZANA: Poruka za vlasnika TV Pinka Željka Mitrovića i predsjednika Srbije… (VIDEO)

Sve su, naravno, mediji pod kontrolom Vučićevog režima prešutili.

  • Regija

  • 05. Maj 2023  

  • 2

Pred početak meča između Partizana i Real Madrida bio je održan minut šutnje kao počast žrtvama krvavog pira, koji se dogodio u srijedu u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu. Tada je najmanje devetoro ljudi usmrtio učenik sedmog razreda, a u Srbiji je od petka proglašena trodnevna žalost.

Navijači Partizana su pred početak meča na teren ubacili cvijeće, na tribinama su viđene i suze, ali i dva posebna transparenta.

„Udaljavanje od tradicije, vjere, porodice, uvijek ostavlja tragične posljedice. Pokoj dušama svih nastradalih u školi Vladislav Ribnikar“, pisalo je na jednom transparentu.

Na drugom je stajalo „Uključi mozak – isključi Pink“.

Uključi mozak...

A sve je bilo propraćeno uz vrijeđanjem predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, što su, naravno, mediji pod kontrolom Vučićevog režima prešutili.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...